maanantai 2. elokuuta 2010

Pyykkilauta ja laatikko kannella sekä savupiippu lintukoto No 2

Vanhaan tyyliin tehty pyykkilauta liitutaululla teksteillä OPEN 24H ja Laundry. Pyykkilauta maalattu valkoiseksi.Tekstit harmaalla. Pellavainen pussukka liiduille jossa teksti 8 Batons (liidut eivät kuulu kauppaan) Pyykkilaudan mitat leveys 42cm korkeus 60,5cm, syvyys 5cm.

Valkoinen sisustuslaatikko tekstillä coordinates sekä koordinaatit päädyissä N61 ja E28. Tekstit harmaalla.
Kannessa saranat ja yli avautumista estää ketju. Sisal kahvat. Laatikko sopii niin ulko kuin sisäkäyttöön ja kestää käyttöä. Sopii hyvin esim lehtilaatikoksi. Laatikon mitat leveys 27,5cm, pituus 42cm, korkeus 22cm. Reunoja kulutettu vanhan näköiseksi. Merelliseen kotiin.
Hinta 53€ posti kulut 8,50€

Ihastuttava harmaa lintukoto No 2 savupiipulla. No 2 ovat puu kirjaimia jotka maalattu valkoiseksi ovat siis koholla. Reunoja kulutettu vanhan näköiseksi ja aukkojen reunat maalattu valkoiseksi. Sopii niin ulko kuin sisäkäyttöön.
Mitat leveys 33cm, korkeus 32cm, syvyys 13,5cmUpea sisustus lintukoto valkoinen No 2 savupiipulla. HOME kyltti kuuluu kauppaan. Reunoja kulutettu vanhan näköisieksi. Lintukoto sopii niin ulko kuin sisäkäyttöön.
Mitat leveys 33cm, korkeus 32cm, syvyys 13,5cm.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Nyt hieman asian vierestä...onko tuo huutonet kohteen kuvassa oleva arkku sinun tekemä?
  Siellä oli aiemmin huudettavana kaksi arkkua,en tarkoita sitä vanhaa vaan sitä toista.

  -Marja-

  VastaaPoista
 2. Moi Marja

  Kyseinen arkku tuossa huutone kohteeni kuvassa oli vanhasta tuunattu. Voin kyllä tehdä sinulle saman tyyppisen arkun laita s-postia puulaatikot@gmail.com niin sovitaan tarkemmin.

  -Sakari

  VastaaPoista