keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja uudet ideat!


Onko sinulla uusi ajatus / idea uudelle tuotteelle? Jos on niin kerro siitä jättämällä kommentti ja kuvaile tuote tai laita linkki esim. kuva. Parhaan tuotteen keksijälle palkinnoksi kyseinen tuote veloituksetta ! Ideoita voit laittaa aina 31.1.2011 asti
Ideoita voi laittaa yhden tai useamman. En siis rajoita ideoiden määrää per/hlö. Toiveitakin saa jättää kommentilla !

24 kommenttia:

 1. Minulla olisi sellainen toive, millaisen varmasti itse sinulta tilaisin olisi neliönmallinen puinen penkki. Siihen voisi maalata jonkun kauniin tekstin ja istuinosaan tulisi vaahtomuovi ja sen päälle kangas ( eli voisitte tehdä yhteistyötä Wilhelmiinan kanssa) . En oo koskaan nähnyt etsinnöistä huolimatta tuollaista ja sellaista meillä tarvittaisiin.

  Rajoittuuko tämä yhteen ideaan per/ hlö vai saisiko esittää muitakin ideoita / toiveita ? :D

  VastaaPoista
 2. Mulla olis pakottava tarve saada lastenhuoneeseen "arkku" kirjoille. Puinen tietenkin ja kannella, pitäs mahdollisesti kestää yhtä tai kahta pikku kiipeilijää. Pitkälle kyljelle teksti Books, sais olla vajaan metrin levynen ja syvyys joku alle puol metriä :D keväällä täytyy rupee itekin nikkaroimaan :)

  VastaaPoista
 3. Sellainen lokerohyllykkö, hiukan Ikea-tyyliin(http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20135300), mutta tietty hienompi ja oikeasta puusta. Hylly saisi olla matala, jotta toimisi myös sivupöytätasona, mutta vaikka kolme laatikkoa leveä. Laatikon leveys voisi olla joku 40cm ja syvyys sama (siis neliön muotoisia laatikoita). Lapselle ja itselle kun kertyy kaikkea pikkusälää, niin sinne olisi sitä hyvä jemmata pois silmistä.

  VastaaPoista
 4. Itse olen jo kauan haaveillut ruokapöydän kattolampusta, joka olisi tehty paksusta lankusta ja siihen upotettu halogeenivalot. Kiinnittys kattoon voisi olla joko rautaketjuilla molemmista päistä tai paksulla rouhealla köydellä. Tällainen olisi aivan upea ja jokainen voisi muunnella sitä haluamaansa tyyliin.

  Toinen idea ei ole minun omani, mutta tällaiset jeanne d'arc living tyyliset kynttilänjalat olisivat hienoja (http://olivieno.blogspot.com/2010/01/koyhan-naisen-jeanne-darc.html)

  VastaaPoista
 5. lautashylly olisi iiiihana saada. ei mikään jätti iso. vaan sievä ja passeli pieneen keittiöön. :D

  VastaaPoista
 6. Halkolaatikko...ja sitten sellainen pitkä kannellinen laatikko sängynpäätyy. Ja tietty joku persoonallinen teksti.

  VastaaPoista
 7. jes, tän blogin löysin kun etin tätä mitä nyt ehdotan!

  tahtoisin siis puisen
  leipälaatikon. vähän niinkun nuo vanhat peruna/viinilaatikot tms,ilman kantta, mutta pienempää kokoa, valkoinen tietysti, kuluneen näköinen :)

  myös pieni apupöytä/jakkara olis hakusessa. sohvan viereen johon voisi aina laskea läppärin, kun se aina sohvalla lojuu..

  tässä ehdotuksia rouvalta tampereelta

  VastaaPoista
 8. Tällaisia puisia tähtikoristeita löysin, mutta eivät toimita suomeen. Nämä on tosi ihania ja uskonpa että voisivat mennä kaupaksi kun nyt on sisustuksessa tähdet in. Tämäntyylisiä haluaisin ainakin itse. http://www.etsy.com/listing/41519050/wooden-freestanding-primitive-star-trio
  toivottavasti linkki toimii.

  VastaaPoista
 9. Ehdottaisin polttopuille takan viereen seinälle semmoinen lokerohylly johon mahtuisi vähän enemmänkin puita kuin koriin.Siinä voisi olla vaikkapa isot pyörät alla että voi siivotessa siirtää.

  VastaaPoista
 10. Ehdottaisin, että tekisit puukirnun. Siihen voisi vaikka maalata kylkeen kivan tekstin pystyyn. Kirnutyyppinen astia olisi kiva sisustuselementti vaikka eteisessä ja siinä olisi hyvä säilyttää esim. pitkiä sateenvarjoja!

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Minä kans ehdottaisin keittiöön lautashyllyä, sellainen multakin vielä puuttuu, toinen olisi kiva,tildahylly, tässä linkki ko. hyllyyn
  http://enkelinsiivetkin.blogspot.com/2010/04/tama-idea-tuli-sisusta-tildan-tapaan.html

  VastaaPoista
 13. Hannele on sitä mieltä, ettei kaupasta löydy kauniita pyykinkuivaustelineitä sisälle, eikä kyllä uloskaan. Tarvisin kodinhoitohuoneeseen lattialle kauniin telineen ja seinälle kivan naulakkotelineen, johon vois laittaa paitoja henkareissa kuivumaan. Olen etsinyt vuosia, eikä ole "kävellyt" vastaan. Kaikenlaisia rautahökötyksiä kyllä löytyy, mutta ei silmälle kauniita puisia... Oiskos ideanikkarilla ideaa? Kaikkia vaatteita kun ei voi rummussa kuivata.

  VastaaPoista
 14. Haluaisin sellaisen valkoisen rustiikkisen näköisen telineen puurullille joissa säilytän esim pitsejä... taidan laittaa sähköpostitse lisä selvitystä kuvin, kun en osaa tarpeex hyvin kuvailla ;)

  VastaaPoista
 15. Hauska idea kysyä lukijoitten toivomuksia! Kivoja ideoita on tullutkin.

  Oma toivomukseni on, että tekstit olisivat suomenkielisiä! Aivan ähkyttää kaikki englannin-, ranskan- ja latikankieliset jutut.

  VastaaPoista
 16. Hei!

  Toivomukseni olisi valkoinen, kuluneen näköinen puinen neliskanttinen laatikko, jossa voisi säilyttää serviettejä. Leveys saisi olla ruokaservettien mittojen mukaan ja korkeus niin että useampi paketti sinne mahtuisi. Kyljessä voisi olla servetit teksti ja myöskin kansi olisi hyvä.

  Toinen ajatukseni on saman tyyppinen kannellinen laatikko mutta hieman isompi jossa voisi säilyttää veitsiä ym. teräviä joita näin lapsiperheessä ei voi säilyttää keittiönpöydän laatikossa, koska pikkuapulainen järjestelee laatikoita useamman kerran päivässä! :)

  Tässä pari ideaa!

  Tiina

  VastaaPoista
 17. Jokaisella perheenjäsenellämme on oma nimikkomuki (muumimuki). Tiskin säästämiseksi useammat hörpyt voi juoda samasta mukista. Kaunis puuhylly olisi hyvä. Osa voisi olla hyllyllä tai sitten koukuista roikkua siinä hyllyn alla. Se malliset koukut, että mukit eivät tipahtele, kun pienimmäinenkin hakee mukinsa koukusta. Nyt mukit haittaavat pöytätasolla. Niistä saisi kivan väripilkun keittiöön, kun olisi oma paikkansa. Muumimamma.

  VastaaPoista
 18. Haluaisin jonkun hyllykön meidän pikkuvessaan, jossa olisi mahdollisuus säilyttää kasvopyyhkeitä tai jotain pikkutavaroita, periaatteessa samalla tyylillä, kuin olet aikaisemmin tehnyt (esim eteisessä), mutta sen pitäisi olla kapeampi ja korkeampi, alhaalla myös muutama koukku. Tekstin voisi tilaaja päättää.
  mamma

  VastaaPoista
 19. Erikokoisia puusydämiä, jossa teksti sisällä, esim. tervetuloa ym

  mamma

  VastaaPoista
 20. Aterin laatikko =) Romanttiseen/ maalaistyyliin! Tekstiäkin vois olla ja muuten valkoinen / kuluneen valkoinen =)

  VastaaPoista
 21. Pieni lautashylly olisi kiva lev 50cm. Sitten sellainen lankarullateline, laitoin joskus siitä sp.Wilhelmiinalle... voin laittaa sinullekkin postia siitä...

  VastaaPoista
 22. Hei

  Haluaisin valkoisen sisustuslaatikon (kuten lehdille tehty Boite a Cargaison -tekstillä oleva laatikko, mutta matalampi) kirjoille, johon A4-kokoiset kirjat saisi pystyyn sekä samasta materiaalista lomakelaatikon (vaaka), johon saisi kaikki A4-kokoiset irtopaperit nätisti laitettua. Jos tällaisia teet, niin olen ensimmäinen ostaja :)
  Laatikot olisivat tyttäreni opiskelijaboksin kirjoituspöydällä tosi hyvännäköiset. Jos vielä em. tuotteet olisivat kuluneen näköisesti maalattuja ja vanhan näköisiä, sen parempi. terveisin Seija

  VastaaPoista
 23. Tää haluis nähdä valkoisen, hieman kulutetun, tähti tarjottimen. Sen verran saisi olla kokoa, että siihen mahtuisi esim. 4 tuikkua tai tee kannu ja muutama muki. Joku ihana tekstikin olisi kiva esim. tähtiin liittyen.


  Toinen vaihtoehto olisi tälläinen hyllykkö valkoisena ja ehkä hieman kulutettuna: http://www.ellos.fi/dv/30-Koti-Huonekalut-Hyllyt-sailytys-Hyllykot/_/N-fyvZ1z141xe?Nr=290122&sta=fyuZ1z141xe|

  VastaaPoista
 24. Lastenhuoneeseen, sinne tarvittas sellanen lelulaatikko; arkku jossa olis kummallakin puolella päädyssä sellainen avonainen osa, vois olla vaikka rimoista tehty seinät että näkyy läpikin, vaikka pehmoleluille tms.
  Värinä tietysti ;) Valkoinen, kulutettu!!!

  VastaaPoista